Terug naar homepage

Overzicht van de beste spaarprogramma's van Nederland

EuroClix
EuroClix is een internet spaarprogramma met inmiddels ruim 500.000 actieve leden in Europa! Je ontvangt korting bij 350 webshops via de EuroClix website. Verder kun je punten sparen door het lezen van mails, door deel te nemen aan online marktonderzoeken en door het aanbrengen van nieuwe leden. De gespaarde punten (Clix) zijn in te wisselen voor cadeaus of keiharde euro’s! Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, je verdient er direct uw eerste 150 Clix (€ 1,50) mee!

Crazymails
CrazyMails.nl, online geld verdienen met je email adres. Je kunt bij Crazymails geld verdienen op verschillende leuke manieren zoals bijvoorbeeld het lezen van interessante e-mails en het aanbrengen van nieuwe leden. Als je nu aanmeldt maak je kans op een iPad.

Shopfish
ShopFish is een sociale shopping portal, waar je goedkoper kunt shoppen bij meer dan 1000 webshops. Door via ShopFish te winkelen kun je een extra korting ontvangen bij een webshop. Dit is mogelijk dankzij het CashBack-systeem van ShopFish. Je ontvangt een deel van het aankoopbedrag terug gestort op je bankrekening.

BetaaldeMails
BetaaldeMails is een online spaarprogramma waarmee je geld kunt verdienen met het lezen van e-mails, het invullen van enquetes, het meedoen aan actie's/campagnes en online shoppen. Betaaldemails is meer dan 3 jaar actief in deze branche en maakt momenteel een enorme groei door.

DoublePoints
Bij Doublepoints kunnen consumenten punten sparen met het bezoeken van websites, het deelnemen aan enquêtes, het aanvragen van informatie en het uitproberen van producten. Extra punten kunnen worden verdiend met het doen van aankopen bij deelnemende internetwinkels en het uitnodigen van vrienden om ook lid te worden van Doublepoints.

LadyMail
Ladymail is het grootste online spaarprogramma voor vrouwen. Je kunt op allerlei manieren online geld verdienen en je maakt tijdens je lidmaatschap steeds kans op het winnen van de Leden Jackpot en een prijzenpot van maar liefst € 10.000.

MoneyMiljonair
MoneyMiljonair bestaat sinds 2000 en is een online spaarprogramma dat haar leden de mogelijkheid biedt om korting te ontvangen op hun online aankopen. MoneyMiljonair is actief in Nederland, België en sinds mei 2009 ook in Frankrijk. MoneyMiljonair heeft in Nederland meer dan 200.000 leden (per januari 2010) die in het afgelopen half jaar activiteit hebben laten zien binnen ons programma. Leden sparen in de vorm van parels bij MoneyMiljonair. Parels kunnen worden verdiend door het ontvangen van reclame e-mails, het ingaan op een campagne van onze klanten, het spelen van spelletjes en nog veel meer. Dagelijks ontvangen onze leden een e-mail waarvoor ze parels ontvangen. Gaan ze in op de campagne in deze e-mail dan ontvangen ze vaak nog extra parels. Voor de potentiële leden: Lid worden van MoneyMiljonair is leuk, makkelijk en GRATIS! Als nieuw lid ontvang je altijd €1,25 aanmeldbonus. Daarnaast maakt elk nieuw lid kans op een waardecheque van €500,-!

Zinngeld
Geld verdienen door emailtjes te ontvangen... wie wil dat nou niet??? Het is mogelijk door je gratis aan te melden bij ZinnGeld.nl. Je krijgt dan voortdurend de mogelijkheid om te profiteren van de allerlaatste aanbiedingen. Bovendien kun je geld verdienen met het lezen van e-mails en het plaatsen van bestellingen. Nu helemaal nieuw: Je kunt namelijk ook geld verdienen door te chatten. Meld je nu aan en ontvang een kadobon!


 
Waarom Kadogeld?

Er zijn op internet verschillende spaarprogramma’s waarmee je eenvoudig geld kan verdienen met het lezen van email. Het kost slechts 1 à 2 minuten per dag om alle emails te bekijken en het is volledig gratis. Ontdek zelf hoe simpel het is om geld te verdienen met het lezen van email en meld je direct aan! De verdiensten zijn afhankelijk van het aantal spaarprogramma’s waar je lid van wordt en hoe actief je bent. Je ontvangt voor elke gelezen email een vergoeding. Je kunt zelfs eenvoudig extra geld verdienen door mee te doen met speciale acties en met het invullen van enquêtes. Ook kun je via verschillende spaarprogramma’s korting krijgen bij meer dan 1.000 webwinkels! Schrijf je hier in voor de beste spaarprogramma's van Nederland en begin direct met het verdienen van geld!

 

KadoGeld - Disclaimer     KadoGeld - Linkpartners     KadoGeld - Spaarprogramma's     KadoGeld - Informatie
Geld verdienen met het lezen van email - Geld verdienen met het invullen van enquetes - Geld verdienen met het aanbrengen van vrienden en familie - Geld verdienen met het bezoeken van websites - Geld verdienen met het meedoen aan leuke acties - Online geld verdienen - Profiteren van voordeel, korting en acties